SIM-ovci iznenadili Miralema Pjanića

 Dječaci i djevojčice, učesnici Sportskih igara mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, poslali su originalne i simpatične rođendanske poruke omiljenom ambasadoru Miralemu Pjaniću. 

Mališani su Miralemu uz tortu i mnogobrojne čestitke poželjeli zdravlje, sreću i uspjeh i zahvalili mu se što je dio najljepše sportske priče. 

Najsimpatičnija poruka u kolažu lijepih želja za Malog princa glasila je: „Sve države imaju MP3, MP4, MP5, MP6... Samo Bosna i Hercegovina ima MP8“, aludirajući na broj Miralemovog dresa u domaćoj reprezentaciji. 

Pjanić je bio pozitivno iznenađen porukama, a želeći da se na neki način oduži mališanima, odlučio je izabrati tri najkreativnije poruke koje Sportske igre mladih nagrađuju druženjem s Miretom i dresom s potpisom, potpisanom nogometnom loptom i potpisanom SIM majicom. 

Ostali dječaci i djevojčice koji su se potrudili i uputili čestitke Pjaniću također će biti nagrađeni majicama sa logom Igara. 

Sportske igre mladih su najveće besplatno amatersko takmičenje za djecu i mlade koje će se u našoj zemlji ove godine održati po četvrti put. 

U 2014. godini planirano je da se Igre održe u 25 bh. gradova, a dječaci i djevojčice će imati priliku da se takmiče u malom nogometu, odbojci, odbojci na pijesku, košarci, rukometu, igri 'između dvije vatre', tenisu, stonom tenisu, šahu, badmintonu i atletici. 

Prijave za ovogodišnje Igre, koje počinju 14. juna, biti će otvorene od 1. maja, saopćeno je iz BH Telecoma Sportskih igara mladih.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.