SRD Jelah Tešanj: Drugo mjesto na memorijalu Ferid Mešić u Tuzli Istaknuto

24 Apr 2014
2284 puta

U organizaciji Sportsko invalidskog ribolovnog kluba „Bistro" Tuzla, na obali jezera "Modrac" u Kiseljaku, u subotu, održan je Drugi memorijal u lovu ribe udicom na polovak "Ferid Mešić".

Učestvovalo je 14 ekipa iz Tuzle, Tešnja, Sarajeva, Žepče, Doboj Istoka, Bosanske Krupe, Kladnja, Doboja Jug, Kalesije, Goražda i Visokog.

Bilo je ovo jedno od odlično organizovanih takmičenja ribara na jezeru Modrac na kojem su naslov najbolje ekipe ponijeli ribari RVI Maglaj.

Drugo mjesto pripalo je ekipi SRD Jelah Tešanj, a zatim slijede: SIRK Bistro – Tuzla, BH Glas, USRI Novi Grad Sarajevo.

U pojedinačnoj konkurenciji vodila se dosta izjednačena broba i u sva tri sektora ostvareni su zapaženi rezultati. U sektoru „A" najbolji su: Mirsad Čaplja (Tešanj), Salim Bradarić (Maglaj) i Miroslav Kovač (Sarajevo). U sektoru „B" najbolji su: Esad Salkić (Maglaj), Amer Travančić (Tešanj) i Jozo Kaldrmdžić (Tuzla). U sektoru „C" medalje osvojili su: Davor Selimović (Tuzla), Mustafa Okić (Tuzla) i Fuad Vrgovčević (Maglaj)...

Za majstora staze proglašen je Maglajlija Esad Salkić. Nakon proglašenja pobjednika obezbjeđen je ručak za sve učesnike takmičenja i druženje do kasno u noć. Organizatorima pripadaju sve pohvale za dobro organizovano takmičenje u sportskom ribolovu za osobe s invaliditetom.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.