Nogometaši BiH doputovali u St. Louis

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine rano jutros po srednjoevropskom vremenu doputovala je u St. Louis, nakon što je zbog nevremena u Chicagu prvo sletjela u Indianopolis.

Mada su danas bila predviđena dva treninga, zbog umora i više od dvadeset sati putovanja, selektor Safet Sušić je odlučio da se održi samo poslijepodnevni trening u 18 sati na stadionu Univerziteta St. Louis. 

Tokom priprema u Sjedinjenim Državama nogometaši BiH odigrat će dvije prijateljske utakmice, 30. maja s Obalom Slonovače u St. Louisu i 3. juna protiv Meksika u Chicagu.

Do početka svjetskog prvenstva Sušićevi izabranici odigrat će još jednu test utakmicu, 9. juna protiv mladog tima Santosa.
 Reprezentacija BiH na SP-u nastupa u grupi s Argentinom, Nigerijom i Iranom. Prvi meč igraju s Argentinom 15. juna u Rio de Janeiru u 19 sati po lokalnom vremenu (16. juna u 00.00 sati po srednjoevropskom vremenu). 

 

{fcomment}

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.