Teslić open 2014 okupio 750 takmičara

08 Apr 2014
3022 puta

U organizaciji Karate kluba „Tigar" Teslić, danas je u Sportsko rekreacionom centru „Radolinka" održan internacionalni karate turnir pod nazivom „IV TESLIĆ OPEN 2014", na kojem je učešće uzelo 750 takmičara, okupljenih u 32 karate kluba iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske,a koji su svoje vještine pokazali u borbama i katama, ekipno i pojedinačno u svim uzrasnim kategorijama.

 

Prema riječima Ljubiše Vukovića, trenera KK „Tigar" Teslić, današnji turnir, okupio je do sada najveći broj takmičara, njih 750 iz 32 karate kluba sa područja Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske. Vuković je dodao, da je ova sportska manifestacija uvrštena je u zvanično takmičenje B kalendar Karate saveza Republike Srpske i da su za pobjednike današnjih takmičenja obezbijeđene nagrade.
Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, rekao je da karate turnir Teslić open izrasta u respektabilnu sportsku manifestaciju koja iz godine u godinu privlači sve veći broj sportista, kako sa prostora naše države, tako i susjednih. No je dodao, da je Opština Teslić, iako u periodu teške ekonomske situacije, pomogla održavanje ovog turnira i finansijski i tehnički, te je izrazio zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja mladih ljudi na turniru.
Trener Karate kluba „Mavaši geri" Novi Sad, Petar Marčetić, rekao je , da je njegov klub prvi put u Tesliću, te da su prvi utisci u pogledu organizacije i masovnosti turnira, izvanredni. „Došli smo sa velikom ekipom, 70 takmičara, i nadam se da ćemo neke pehare odnijeti sigurno" – rekao je Marčetić.
„Učestvovali smo i prošle godine ostvarivši fine rezultate, ove godine smo doveli 15 takmičara i nadamo se da ćemo i ove godine vratiti sa kojom medaljom, ali to nam nije prioritet, pripritet je druženje, upoznavanje novih kolega" – rekao je trener Karate kluba „Romanija" Pale, Momir Popović, dodavši, da je u pitanju jedno divno takmičenje na kojem se može pokazati znanje, i steći mnogo novih prijatelja.
Ova sportska manifestacija upriličena je povodom obilježavanja dana opštine Teslić „6 aprila" i krsne slave „Sabor svetog arhangela Gavrila". Generalni pokrovitelj ove sportske manifestacije bio je Načelnik opštine Teslić.
{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.