SAD: Dobio otkaz, ubio dva zaposlena pa sebe

Nedavno otpušteni radnik kompanije UPS ubio je jučer dvojicu supervizora, a potom i sebe, u postrojenju UPS-a u kojem je radio u Birminghamu, u američkoj saveznoj državi Alabama. 

Ubica, koji je u trenutku napada nosio braon uniformu UPS-a, dobio je otkaz jučer, saopćila je policija, navodeći da njegov motiv za sada nije poznat. 

Kako je javio Reuters, policajci su na licu mjesta, u postrojenju UPS-a nedaleko od birmingenskog aerodroma, pronašli tijela dvojice supervizora u blizini tijela napadača, koji je sebe usmrtio vatrenim oružjem nakon što se dovezao SUV vozilom marke "Honda", saopćila je policija. 

-Kada su ti ljudi danas došli na posao nisu mogli ni da pretpostave da će im to biti posljednji dan na Zemlji - rekao je šef birmingenske policije A.C. Roper. 

Policija je na mjestu zločina pronašla i pištolj za koji pretpostavlja da je bio oružje koje je koristio napadač, prenosi Tanjug. 

U trenutku napada u zgradi UPS-a, poznate kompanije koja se bavi dostavama, bilo je još najmanje 10 osoba, ali niko nije povrijeđen, dodaje policija. 

(Fena) mb

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.