Druženje u „Merhametovoj“ Narodnoj kuhinji u Maglaju

13 Mar 2017
2964 puta

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Hajrudin Šahić i načelnik općine Maglaj Mirsad Mahmutagić posjetili su Narodnu kuhinju Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj. Tom prilikom su Šahić i Mahmutagić, u društvu direktora Regionalnog odbora „Merhameta“ Travnik Kenana Vrbanjca i direktorice Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj Sanele Omerović, zajedno ručali sa korisnicima kuhinje.

Načelnik Mahmutagić izrazio zadovoljstvo zbog izuzetne saradnje sa Regionalnim odborom „Merhameta“ Maglaj i direktoricom Omerović. Mahmutagić je kazao da se uvjerio u kvalitet obroka koji se za socijalno ugrožene građana Maglaja pripremaju u „Merhametovoj“ kuhinji.

Zajedničkom ručku prisustvovali su i učenici Mješovite srednje škole Maglaj, članovi sekcije „Mladi frizeri“, i njihova nastavnica Jasmina Lošić. Učenici su pripremili kolače za korisnike “Merhametove” kuhinje i pomagali u njihovom posluživanju.

Hajrudin Šahić zahvalio se učenicima Mješovite srednje škole Maglaj i njihovoj nastavnici Jasmini Lošić, koji na različite načine pomažu rad “Merhameta”.

- Vaša škola, vi i vaša nastavnica unapređujete rad “Merhameta”. Iz vaše škole je potekla ideja i inicijativa koju ćemo proširiti i na ostale gradove u kojima djeluje “Merhamet” - kazao je Šahić.

 

 

 

 

 

 

 
ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.