Danas dženaza Fahrudinu Hrviću, osnivaču i direktoru Antena Radija

25 Avg 2016
16072 puta

Jučer je, u 59. godini života, nakon teške bolesti, prestalo da kuca srce našeg osnivača i direktora Fahrudina Hrvića.

Sasvim je nepotrebno govoriti, a mnogo vas je tokom protekla 24 sata govorilo putem društvenih mreža, o tome kakav je čovjek i veličina bila u pitanju. Teško bi bilo i nabrojiti sva njegova ljudska postignuća a zapravo sve te pojedinačne priče, od čovjeka do čovjeka, koje su nebrojene su priča za sebe. Svako od vas to najbolje zna.

Nećemo ni govoriti o tome šta je značio za nas, kolektiv Antena Radija, svakoga pojedinačno. Potpuno ravnopravno kao i za svakoga drugog imao je isti odnos i prema nama. Stoga vjerujemo da shvatate koliki je to gubitak i za nas.

S tim u vezi, naš kolektiv je odlučio da naš radio ne emituje program naredih sedam dana, do 01.09.2016.g. Nakon toga ćemo se ponovo vratiti i naravno nastaviti putem koji je trasirao naš r. direktor Fahrudin Hrvić. Slušaoce i konzumete naših usluga molimo za razumijevanje a nakon ovog perioda mi ćemo se, ako Bog da, odužiti svima.

Velika hvala svima koji su se u proteklom periodu interesovali, uputili izraze podrške i saučešća porodici r. Fahrudina i našem kolektivu. Fizički je bilo nemoguće odgovoriti svima a jako nam mnogo to znači.

Dženaza namaz našem Fahrudinu klanjaće se danas, 25.08.2016., ispred džamije Sulejmanija u Jelahu u 17.00 a ukop na mezarju Mešići, Jelah.

Kolektiv Antena Radija

ocijeni
(3 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.